Amboina BV

Adresgegevens
Contactgegevens
Bezoek onze locatie

Wij zijn Amboina, al meer dan 60 jaar een groothandel in Aziatische producten. We zijn een familiebedrijf en wij staan voor service, kwaliteit en flexibiliteit. Een groot gedeelte van ons assortiment importeren we zelf uit Indonesië, Thailand, Singapore en Maleisië. Daaronder bevinden zich vele unieke producten zoals Bir Bintang, Eagle Chilisaus, loempiavellen van het merk Spring Home en een groot assortiment aan diepvriesproducten (kruiden en specerijen).

Dagelijks hebben wij diverse routes door het hele land. We beschikken over één grote vrachtwagen en drie bestelbussen. Bezorging is dus altijd op korte termijn mogelijk. U kunt natuurlijk ook altijd uw bestelling bij onze centraal gelegen locatie in Soesterberg komen ophalen. Wij leveren vanaf een minimum bedrag van €300.

Het is ons doel om alle producten te kunnen leveren voor uw winkel, groothandel of restaurant. Klanten kunnen altijd aangeven dat ze een product in het assortiment missen, dan zullen wij ons best doen om dit alsnog te kunnen leveren.

 

Je bedrijf aanmelden?

Je gegevens worden gebruikt om contact met je op te nemen zoals omschreven in de privacyverklaring.