Adresgegevens

  • Broekstukkenweg 4
  • 7851 TE Zweeloo

Contact

  • t: 0591 - 371 469
  • e: info@looveld.nl
  • w: looveld.nl

Boerderijcamping ‘t Looveld

“Kamperen bij Boerderijcamping ’t Looveld is meer dan alleen kamperen!” Naast alle koeien en kalfjes zijn er ook dieren in een kinderboerderij. In de kinderboerderij kunnen de kinderen spelen en knuffelen met de geiten, de konijnen en cavia’s, de kippen en de schapen met hun lammetjes. De kinderen kunnen zich uitleven op de trampolines, met de skelters, in de hooischuur of hutten bouwen in de bossingel.  Wij organiseren ook regelmatig leuke activiteiten zoals ijsmaker en een kampvuur. Op boerderijcamping ‘t  Looveld is dus altijd wat te beleven.

Je beleeft het echte boerenleven; de kinderen mogen mee koeien halen, kijken bij de geboorte van een kalfje, vrije toegang tot de koeienstal, helpen met dieren voeren, kijken en helpen bij het melken. Ook is het mogelijk om een boerenknechtdiploma
te halen. U kunt bij ons komen kamperen met uw eigen kampeermiddel maar er zijn ook diverse accommodaties te huur. Wij kijken uit naar de gezelligheid van de alle gasten die onze camping komen bezoeken.

“Kom naar ‘t Looveld en ervaar het boerenleven!”

Boerderijcamping ’t Looveld
Fam. Kamps
www.looveld.nl
Broekstukkenweg 4, 7851 TE Zweeloo
0591 -371469, info@looveld.nl