C. Leeuwenburg

Adresgegevens
Contactgegevens
Bezoek onze locatie

Het bedrijf is op gericht door Cees Leeuwenburg, geboren in het jaar 1919. Toen Cees 18 jaar was begon hij met bloemen verkopen aan de deur “bloemenventen” wel genoemd. Na het “bloemenventen” is Leeuwenburg een bedrijf gestart samen met Van Nieuwkerk, Leeuwenburg & van Nieuwkerk. In het jaar 1950 is het bedrijf opgesplitst, het bedrijf C. Leeuwenburg B.V. was een feit.

C. Leeuwenburg B.V. bouwde een goede band op met kwekers wat tot op de dag van vandaag nog steeds wordt gekoesterd. Naast verse snijbloemen is C. Leeuwenburg B.V. sinds 1970 uitgebreid in de verkoop van kerstdecoratie op stok (circa 200 soorten). Denk hierbij aan dennenappels, kerstbal op stok, kaneelstok, grasbal etc.

Rond 1980 kwamen de zonen Wim en Hans Leeuwenburg in de zaak die nog dagelijks actief zijn in het familie bedrijf. Een gezond bedrijf met goede relaties en een grote klanten kring.

Anno 2020 werken er circa 15 vaste medewerkers en 20 oproepkrachten op de Flora Holland vestigingen van Naaldwijk en Rijnsburg. zo zijn wij in staat om met ze alle ”mooie bloemen te verhandelen voor een betaalbare prijs” en daarmee aan de wensen te voldoen van onze klanten.

Eind december 2019 zijn we in vestiging Rijnsburg verhuist naar een mooie, nieuwe en grotere box locatie. Hierdoor zijn wij instaat om de klant een nog groter assortiment aan te bieden. Ons assortiment kunt u vinden via onze webshop of op de Leeuwenburg App .

Ook bent u van harte welkom op één van onze locatie.

Je bedrijf aanmelden?

Je gegevens worden gebruikt om contact met je op te nemen zoals omschreven in de privacyverklaring.