De Ridder Golf-, Sport- en Groenvoorzieningen

Adresgegevens
Contactgegevens
Bezoek onze locatie

De Ridder is een hecht familiebedrijf, ooit gestart op 16 maart 1926 in een molen te Utrecht. Op dit moment werken er zo’n zeventig werknemers, waarvan de meesten op een vaste werkplek op een van de terreinen die we beheren. De core business is inmiddels wel verlegd: van het malen van graan naar de aanleg, het beheer, onderhoud en renovatie van sportaccommodaties, natuurterreinen en openbaar groen.

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg, het beheer en renovatie van groenvoorzieningen, sportvelden, gravelbanen en natuurterreinen, maar kunnen u bijvoorbeeld ook helpen bij milieuvriendelijke bestrijding van de eikenprocessierups.

Het bedrijf bestaat uit drie divisies: een golf-, groen- en sportafdeling. We hebben ons in de loop der jaren ontwikkeld tot dè specialisten in midden Nederland in de aanleg en onderhoud van sportaccommodaties, denk aan golfbanen, voetbalvelden, jeu de boules-banen, tennis- en cricketvelden. Hiervoor hebben we een scala aan specialistisch materieel tot onze beschikking, dat veelal door onze eigen materieeldienst in de loop der jaren is ontwikkeld en geperfectioneerd. Bij al onze werkzaamheden staat duurzaamheid voorop. Dat is in deze tijd niet alleen een eis die door de overheid wordt opgelegd, maar ook een waar we vanuit onze eigen overtuiging aan willen meewerken.

Je bedrijf aanmelden?

Je gegevens worden gebruikt om contact met je op te nemen zoals omschreven in de privacyverklaring.