Adresgegevens

  • Drie Decembersingel 46
  • 5921 AC Venlo

Contact

De Zorggroep

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en behandeling aan iedereen die dat nodig heeft.

Ons ideaalbeeld is een samenleving waarin ouderen en kwetsbare burgers meer regie hebben over hun eigen leven en waarin mensen naar elkaar omkijken en voor elkaar zorgen. Dit vraagt om een andere visie op ondersteuning, zorg en behandeling, één met het oog gericht op morgen. Met onze wortels diep in Noord- en Midden-Limburg weten wij als geen ander wat er speelt in de lokale samenleving. Daarom kijken wij, samen met andere organisaties, hoe we kunnen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn.

Gedurfd, Gedreven & Oprecht
Gedurfd en Gedreven laten mooi zien hoe onze organisatie zich ontwikkelt. Gedurfd omdat we nieuwe opties verkennen en buiten de lijntjes durven te kleuren. Gedreven omdat onze medewerkers met passie en trots vaak het voortouw nemen. En Oprecht omdat we werken vanuit het hart en altijd het beste willen doen voor onze cliënten en medewerkers.