Adresgegevens

  • Keefheuvel 17
  • 5298 AH  Liempde

Contact

Dorpshuis De Vlaswiek

Dorpshuis De Vlaswiek is een kleinschalig verpleeghuis gevestigd in het dorpscentrum van Liempde. De kleine locatie kan rekenen grote betrokkenheid van inwoners van Liempde. Het huis is vooral gericht op inwoners van Liempde en de directe omgeving. Uiteraard zijn ook bewoners van buiten Liempde van harte welkom.

Elke cliënt heeft de beschikking over een eigen zit-slaapkamer en een gedeelde badruimte. Er is per wooneenheid een gezamenlijke eetruimte en zithoek. In de recreatieruimte kunnen bewoners heerlijk ontspannen en worden samen met familie en vrijwilligers regelmatig activiteiten georganiseerd. Er is een stilteruimte, pedicure en kapsalon, een prachtige tuin, serre, en groot gezamenlijk balkon. De locatie is in 2013-2014 geheel verbouwd en aangepast aan moderne eisen.

De Vlaswiek biedt zorg en ondersteuning aan mensen die 24 uur per dag en zeven dagen per week professionele begeleiding en intensieve verzorging nodig hebben vanwege ernstige geheugenproblemen. Professionals werken nauw samen met mantelzorgers en vrijwilligers. Er zijn twee wooneenheden, die elk plaats bieden aan zestien cliënten.