Adresgegevens

  • Potsgildewegje 3
  • 8071 WP Nunspeet

Contact

Hospice De Regenboog


Onze zorg richt zich op mensen in de laatste fase van hun leven. In onze kleinschalige zorgomgeving kunt u terecht wanneer de zorg te complex is om nog langer thuis te blijven. Ook als er geen mantelzorg is of mantelzorgers overbelast raken bent u van harte welkom.

Bent u op zoek naar zorg of advies voor uzelf of één van uw naasten? Op onze website vertellen we over de visie en missie van Hospice De Regenboog in Nunspeet en geven we informatie over wat palliatieve terminale zorg inhoudt. Bij ons betekent dat in ieder geval dat u 24-uur per dag zorg krijgt van een verpleegkundige. Maar er is meer te vertellen.

Neemt u zeker contact op via de telefoon of email als u meer wilt weten of als u een afspraak wilt maken om  uw situatie door te spreken. Hospice De Regenboog is er voor mensen uit de gemeenten Nunspeet, Elburg, Oldebroek en de plaatsen Garderen en Uddel.  Ook uit andere gemeenten zijn gasten welkom. Dat kan zijn bijvoorbeeld wanneer u graag dicht bij de kinderen bent die in ons verzorgingsgebied wonen.