Adresgegevens

  • Bukkumweg 8
  • 5081 CT Hilvarenbeek

Contact

HZ solutions

HZ solutions is productontwikkelaar én toeleverancier. Wij ondersteunen u bij het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe of bestaande bevestigingsoplossingen, maar we produceren ze op uw verzoek ook. Het gaat hierbij om de toelevering van kleine tot zeer grote volumes bladveren, draadveren, stansdelen en draadvormen. Metaalproducten van speciale soorten roestvrijstaal tot verzinkte bandproducten. Alles natuurlijk met korte levertijden, een constante hoge kwaliteit (ISO9001:2015) en concurrerende prijzen.

Als inkoper bent u op zoek naar een betrouwbare, flexibele en vooral ook: meedenkende toeleverancier. Eén die kwaliteit koppelt aan garanties, transparantie en efficiency, maar die tevens verstand heeft van zowel eindproducten, als halffabrikaten. Voor ons draait alles om het realiseren van uw specifieke wensen; het materiaal en de schaal bepaalt u.

Als gespecialiseerde toeleverancier van stans- en buigdelen en bevestigingsoplossingen, combineren wij uw specifieke wensen met onze ervaring, kennis en creativiteit. Het gevolg? Een praktisch, betaalbaar en vooral: doelgericht nieuw product …, waar u – en uw klanten – een touw aan kunnen vastknopen!