Adresgegevens

  • Professor Cobbenhagenlaan 45
  • 5037 DB Tilburg

Contact

Lunavi Kraamzorg

Er is een kindje op komst! Dat betekent dat je een spannende, leuke tijd tegemoet gaat. Gelukkig kun je vertrouwen op de expertise van Lunavi. We helpen je bij de voorbereiding op de bevalling en zorgen ervoor dat je na de geboorte van je baby een prettige kraamtijd hebt.
De bevalling en de eerste dagen met je baby zijn heel bijzonder. De deskundige kraamverzorgenden van Lunavi zijn er om jouw kraamtijd zo prettig mogelijk te maken. Of je je kraamtijd nu thuis of in het kraamhotel doorbrengt: je kunt op ons vertrouwen voor goede, persoonlijke zorg voor moeder en kind, zoveel mogelijk door dezelfde kraamverzorgende. Ook kunnen we je begeleiden tijdens de bevalling en de voorbereiding daarop. We zijn altijd dichtbij en bij alles wat we doen, staan jouw wensen voorop. Niet voor niets beoordelen onze cliënten onze kraamzorg met een 9.

Lunavi is actief in heel West- en Midden-Brabant en heeft een hoofdkantoor in Tilburg. Onze kraamverzorgenden en kraamzorgconsulenten werken bij jou in de buurt en hebben dus ook contacten met verloskundigen en zorgverleners in jouw omgeving.

Onze speerpunten zijn:
– Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgenden
– Eén aanspreekpunt
– Al meer dan 50 jaar ervaring in de kraamzorg
– Eigen lactatiekundige in huis
Veel informatie en doorverwijzing naar cursussen zodat je je goed kunt voorbereiden op je bevalling