Mondzorg het Gooi

Adresgegevens
Contactgegevens
Bezoek onze locatie

Mondzorg het Gooi is één van de oudste praktijken in het Gooi. Vanaf de jaren twintig van de vorige eeuw tot op heden hebben opeenvolgend vier generaties tandartsen praktijk gevoerd op hetzelfde adres. In al die jaren heeft de tandheelkunde echter een grote ontwikkeling doorgemaakt en zijn de huidige behandelmogelijkheden niet meer te vergelijken met die van vroeger.

Mondzorg het Gooi is een praktijk, waar geavanceerde, relevante technieken worden toegepast en waar hoge eisen worden gesteld aan de materialen die worden gebruikt om oa tot natuurgetrouwe restauraties te kunnen komen. Vanzelfsprekend wordt in onze praktijk een uitgebreid hygiëne protocol toegepast voor instrumentarium, hoekstukken etc. (DAC Universal, Melag Autoclaaf en digitaal röntgen).

Naast algemene tandheelkundige behandelingen zijn wij met name gespecialiseerd in kroon- & brugwerk op natuurlijke elementen als ook op implantaten. Bovendien heeft onze grote ervaring met uitgebreide rehabilitaties reeds vele jaren geleid tot verwijzingen vanuit de Kaakchirurgie en de Parodontologie.

Je bedrijf aanmelden?

Je gegevens worden gebruikt om contact met je op te nemen zoals omschreven in de privacyverklaring.