Adresgegevens

  • Gijsbert van Andelpark 1
  • 4204 HZ Gorinchem

Contact

Natuurcentrum Gorinchem

Het Natuurcentrum op het mooiste eiland van Gorinchem en de regio, biedt met mens dier en natuur een plaats voor ontmoeting, meedoen, bewustwording en ontspanning op een eigentijdse wijze als voorbeeld voor een duurzame samenleving.

De komende jaren zetten wij ons in om ons eiland het duurzaamste eiland van de regio te maken. Onze bezoekers bieden we graag inspirerende duurzame voorbeelden. Educatie over natuur en milieu willen we voor ieder kind in de regio toegankelijk maken, via de scholen of juist als buitenschoolse activiteit. Onze boerderij maken wij graag de meest diervriendelijke en leerzaamste boerderij van de regio. Ons restaurant met de zalen hebben de beste prijs kwaliteit verhouding voor een goede service en verantwoorde gerechten. We zijn laagdrempelig en toegankelijk. Bij ons is altijd iets te doen, zo dragen we bij aan de leef kwaliteit van de mensen in onze regio.

Wij bereiken dit door samen te werken met burgers, bedrijven en andere non profit organisaties. Binnen ons team verwelkomen we mensen van alle achtergronden. Wij ontwikkelen ons door te luisteren, te proberen, te leren, te doen, maar vooral ook door veel te lachen, want we zijn ten slotte wel het leukste eiland van Gorinchem!