Newsite

Adresgegevens
Contactgegevens
Bezoek onze locatie

Wij geloven in de kracht van mooie en effectieve websites. Newsite helpt organisaties en bedrijven met het bijhouden en doorontwikkelen van hun website of online applicatie. Omdat een website veel meer is dan een digitaal uithangbord komt Newsite naast u staan om uw website zo effectief mogelijk aan te laten sluiten op uw doelen.

Wij maken al websites sinds 1996. Newsite is ontstaan uit het samengaan van Webcoach Service en de website-activiteiten van Newrise.

Webcoach Service is ontstaan in 2012 om organisaties te helpen met het ontwikkelen en beheren van hun website of online applicatie. Newrise is in 2014 ontstaan als Marketing-communicatie bureau. Sinds november 2019 werken we bij Newsite met 4 man vanuit Zwolle aan mooie en effectieve websites. Wij werken met WordPress. WordPress is super gebruiksvriendelijk en het meest gebruikte CMS-systeem ter wereld. Een kwart van het internet draait op WordPress. Daarom zijn er tal van uitbreidingen en modules beschikbaar om je website precies aan te laten sluiten op je wensen. Een digitale manier van werken is niet meer weg te denken. Zeker nu. Daarom ondersteunen we onze klanten ook met email en Office 365 applicaties.

 

Je bedrijf aanmelden?

Je gegevens worden gebruikt om contact met je op te nemen zoals omschreven in de privacyverklaring.