Peuteropvang de Stampertjes

Adresgegevens
Contactgegevens
Bezoek onze locatie

Wij bieden kleinschalige betrokken kinderopvang. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op geheel eigenwijze. Wij bieden warmte, veiligheid en uitdaging om een kind de ruimte te bieden die het nodig heeft om zich te kunnen ontwikkelen.

Casa is een kleinschalig kinderdagverblijf in Bussum voor kinderen van 0 tot 4 jaar. In een groep van maximaal 12 kinderen ervaren zij hoe het is om samen te spelen, voor zichzelf op te komen en zich in te leven in een ander. Net als in een gezin eigenlijk.

Peuteropvang de Stampertjes is een kleinschalige, zelfstandige peuterspeelzaal in Bussum en is een echt begrip in de omgeving.
De peuters kunnen bij ons heerlijk spelen en kennismaken met leeftijdsgenootjes.

Buitenschoolse opvang Wispeltuut is een warme en gemoedelijke buitenschoolse opvang. Wij bieden kinderen tussen de 4-13 jaar een fijne plek waar zich kunnen ontspannen en plezier maken. Wij dragen zorg voor een veilige en vertrouwde omgeving van het moment dat we de kinderen ophalen van school.

Op deze website vindt je alle informatie, werkwijze en aanpak over onze peuteropvang, Verlengde peuteropvang, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Mocht je na jouw bezoek aan deze website nog vragen hebben dan beantwoorden wij die graag.

 

 

Je bedrijf aanmelden?

Je gegevens worden gebruikt om contact met je op te nemen zoals omschreven in de privacyverklaring.