Adresgegevens

  • Dr. Nolensstraat 10
  • 7522 AZ Enschede

Contact

Psychologische Praktijk Psy-Health

In deze praktijk staat het kind en het kind in de volwassene centraal. Er zijn momenten waarin ook het kind in uzelf extra aandacht nodig heeft. U beleeft bijvoorbeeld dagelijks veel spanning, gevoelens van angst en somberheid of heeft lichamelijke klachten die u niet goed begrijpt. Of u heeft het gevoel, juist met de naaste waar u veel om geeft, steeds in dezelfde neerwaartse spiraal terecht te komen. Iets wat u niet wilt, maar lastig vindt om op eigen kracht te veranderen.

Ook kinderen kunnen problemen hebben. Meestal is het de naaste omgeving, als ouders, maar ook familie of leerkrachten die dit als eerste opvalt. Uw kind is stil, teruggetrokken of juist moeilijk tot rust te brengen en lastig te benaderen. Het verandert en ontwikkelt zich niet zoals u zou verwachten. Dit geeft zorg en roept vragen op.

Er wordt in de praktijk altijd van uitgegaan dat ouders hun best doen in de opvoeding van hun kinderen en dat het besluit om hulp te zoeken vaak niet snel en makkelijk genomen wordt. Het is ook een teken van verantwoordelijkheidsgevoel als ouders dit besluit uiteindelijk wel durven te nemen.