Adresgegevens

  • Oudegracht 364
  • 3511 PP Utrecht

Contact

Things I Like Things I Love

Het begon allemaal in 2012. Petra & Sanne slenterden graag samen door kringloopwinkels om unieke kleding & interieurartikelen te verzamelen. Als grap stelden hun vrienden vaak voor dat ze een kleine pop-upwinkel moesten openen om al die geweldige stukken die ze hadden verzameld te verkopen. En op een dag dachten ze waarom niet? Toen ze een openbaar Facebook-evenement maakten voor de opening, waren ze erg enthousiast om te zien hoeveel mensen geïnteresseerd waren. Hun eerste pop-up store event bij Bloemenbar was zo’n succes, dat het niet lang duurde voordat ze hun tweede pop-up store event organiseerden.

Na vele pop-up events te hebben georganiseerd, was hun volgende stap een winkel. En dit was het moment waarop de eerste conceptstore van Things I Like Things I Love werd geboren. Eerst alleen tweedehands spullen verkopen,

In 2017 kwam Bas het team versterken en deed hij alle dingen waar Sanne & Petra geen tijd voor hadden (of niet zo goed in waren.. maar laten we aardig blijven). Nu werken ze hard om hetzelfde doel na te streven, beter samen. Tegenwoordig is Things I Like Things I Love uitgegroeid tot een bekend kledingmerk met meerdere conceptstores, verkooppunten en een online winkel. Dit alles werd mogelijk gemaakt dankzij ons geweldige team vol jonge en gepassioneerde creatievelingen.