Adresgegevens

  • Pannenweg 200
  • 6031RK Nederweert

Contact

Dierenartsenpraktijk Lintjeshof

Lintjeshof is een moderne ISO-gecertificeerde dierenartsenpraktijk met eigen apotheek en uitgebreide diagnostiek in eigen laboratorium. Om de klanten van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren goed te bedienen, heeft Lintjeshof in het land vier locaties, namelijk Nederweert (gezelschaps- en landbouwhuisdieren), Roermond (gezelschapsdieren), Chaam (landbouwhuisdieren) en Raalte (landbouwhuisdieren).

Bij Lintjeshof zijn momenteel 23 dierenartsen werkzaam die naast hun specialisatie per diersoort (vakdierenartsen) ook binnen die diersoort over een subspecialisatie beschikken. De nieuwste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Lintjeshof besteedt veel aandacht aan interne opleiding, cursussen, nascholing en het bijwonen van (inter)nationale congressen. Door goed op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen, kunnen de dierenartsen de veehouders gedegen advies blijven geven.

Lintjeshof is iedere werkdag geopend van 8.00 uur tot 18.30 uur. Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar via het algemeen telefoonnummer: (0495) 46 12 22. Tijdens de nacht- en avonddiensten zijn steeds drie gespecialiseerde vakdierenartsen (rundvee, varkens/pluimvee en gezelschapsdieren) beschikbaar.