Adresgegevens

  • Dalwagen 29c
  • 6669 CA Dodewaard

Contact

Dierenkliniek Klaver4Dieren

De beste zorg voor uw huisdier!  

In dierenkliniek Klaver4Dieren in Dodewaard behandelen wij honden, katten, knaagdieren, vogels, hobbyvarkens en bijzondere dieren. Ons team, bestaande uit de dierenartsen Sanne Melief, Peter Klaver en Tamara van der Snoek samen met de assistentes Liesbeth, Maaike, Jessica, Lisa en Marise staan voor u klaar om de best mogelijke zorg aan uw (huis)dier te bieden.

Vaak behandelen we op reguliere basis, maar wij werken ook met homeopathie (Tamara), acupunctuur (Sanne) en zetten supplementen op natuurlijke basis in.

Door gebruik te maken van zeer moderne apparatuur, zoals digitale röntgen, echo maar ook bloedonderzoek in huis (klinische chemie en hematologie) en bacteriologie kunnen wij in veel gevallen een snelle diagnose stellen. Zo kunnen we meteen een gerichte behandeling starten. Dit kan het genezingsproces ten goede komen.

Wij vaccineren op maat, niet meer dan nodig. Daarvoor bieden we de Vaccicheck aan, waarmee we antistoffen in het bloed kunnen bepalen om ze gerichter uw hond of kat te kunnen enten.

Peter is de voormalig dierenarts van Artis Amsterdam en nu verbonden aan Ouwehands dierenpark in Rhenen.  Hij heeft een grote expertise op het gebied van parkdieren, inclusief kamelen, alpaca’s en herten. In Nederland is hij de dierenarts met de meeste ervaring op het gebied van hobbyvarkens, die hij behandelt in de kliniek in Dodewaard en op locatie door het land.

Maak een afspraak voor behandeling per telefoon 0488-410040 of on line op www.kliniek-klaver4dieren.nl